tiistai 19. helmikuuta 2013

Kuulumisia

Kokeillaanpas miten tänne onnistuu nyt kirjoittelu :)
Vanhasta blogista katosi hienosti osa kuvista ja muutama "sivu" jotka olin tehnyt muistiinpanoiksi (mm.Uuken temput), onneksi ne oli tallessa koneellani!

Vanhan blogin löydät siis os. http://dischileskennel.vuodatus.net/


Muistaminen ei ole vahvimpia puoliani, mutta yritetään :D


Tuoreimpia uutisia kun muistelee..


Itse vietin 16.2. ja 17.2. aikaani Paviljongissa UMT-tukinäyttelyn tiimoilta. Kyseessä oli ryhmän 9 näyttely ja koiria oli päälle 800 ilmoitettuna, että sellainen pikkuryhmis ;) Lauantaina rakenneltiin näyttelyä pienellä talkooporukalla Kennelkerhon väen kanssa ja sunnuntaina sitten aamusta-iltaan talkoillen kaikenlaisissa hommissa. Oli rokotusten tarkastusta, lippujen ja luetteloiden myyntiä, tulosten keräämistä kehistä ja lopuksi sitten näyttelyn purkua, sen mitä rikkonainen selkäni ja jalkani antoivat myöten.


Nova kävi 16.2. JATilla agilitykisoissa, ekalta radalta HYL ja toiselta 5. ja 4.sija. Liekkö radalla olleet pöllöilyt hormoonien sekoittamaa touhua, Novanhan pitäisi tehdä juoksunsa pian.. Ei muuta kuin uusia kisailmoja menemään vaan!


Kasvattini Toro (Dischile's Baron Rojo) muutti hiljattain uuteen kotiinsa allergian vuoksi. Ensiksi Toro muutti uuteen kotiinsa koeajalle Jyväskylässä, mutta pian kävi ilmi että ei löytynyt koiralle oikeaa kotia eikä kodille oikeaa koiraa tarpeisiinsa ja niimpä Torolle laitettiin uusi paikka hakuseen netin kautta. Ei mennyt kauaa kun sopivan tuntuinen email tuli vastaan ja sen seurauksena Toro muutti Viitasaarelle Seijan ja eläinten kaveriksi. Tällä hetkellä kuulumiset on olleet kivoja, ilmeisesti koira ja koti ovat kohdanneet nyt. Myös elämä uusien eläinten parissa on sujunut alkuhässäkän jälkeen hyvin. Torohan ei ollut koskaan kissojen kanssa oikein ollut, liekö nähnytkään moisia ikinä, ja nyt asuinkaverina on moisi.


Toro kävi myös ennen uuteen kotiinsa muuttoa silmä- ja polvitarkeissa kanssani, tuloksilla  PL 0/0 ja terveet silmät. Toro on jatkossa saatavilla jalostukseen sopiville nartuille, asioista voi sopia kanssani.


D-pentuset käyvät vuoron perään rokotuksilla ja painoja vertaillaan Facebookin yhteisössä kovasti. Hyvin kaikki kasvavatkin ja kaikista tuli mitteleitäkin, sen voi nyt jo sanoa, kukaan ei tahtonut kleiniksi. Luonteet on kaikilla kivan avoimet, suorastaan riehakkaan avoimet kuten pennuilla on tapana ollakin. Tapasin hiljattain Remin (Dischile's Daewoo) joka meinasi revetä liitoksistaan tapaamishetkellä, riehakkuudesta kertoi myös muutaman päivän ajan jälki huulessani, meinasi poika että tehdäänpä pieni lävistys..


Simon ja Essin pentuset ovat muuttaneet jo uusiin koteihisa, parilta olen saanut kuulumisia ja kuviakin jo :) Kuvassa vastasyntynyt kahdeksikko.
Brunon ja Axelian pennut kasvaa kohisten Oulussa, kuvia olen pentusista saanut kovasti Facebookin kautta, siellä on ilmeisesti pari tyttöstä vapaana vielä, yhteyttä voi ottaa ja kysellä tarkemmin kennel Mintgarden'sista.