maanantai 17. kesäkuuta 2013

Lisää missikisoja

Lauantaina Doni käväisi toistamiseen mätsärissä, ollen 19 pennusta SIN4, onnea!

Chili misseili taasen virallisissa skaboissa sunnuntaina Kotkan suunnalla, turkkia oli niukasti mutta tuomarin makuun ilmeisesti riittävästi, mutta nuoren koiran epävakaat etuliikkeet oli sakotuksen aihe, mutta silti kuitenkin ERI1, sa:ta ei liikkeiden vuoksi antanut. Mutta erinomainen tulos kaikesta huolimatta!

E-pentueestamme on nyt vapaana vielä tyttöset (joista toisen mieluusti sijoittaisin) sekä kerma poika, kyselyt mailitse dischiles(AT)gmail.com

F-pentue tuntuisi syntyvän heinäkuun lopulla, Stella on paisunut jo jonkin verran ja nisät näyttävät isommilta. Katsellaan.. Ultrata ei meinattu tällä kertaa lainkaan, viedään röntgeniin sitten lähempänä h-hetkeä.

Itse olin lauantaina ensimmäistä kertaa Jyväskylässä Sataman Yössä. Selkä ei ajatuksesta kauheasti tykännyt, veti totaaliseen jumiin vaikka tahtini oli rauhallinen, tunnin setti musiikkia ja tunti istumista rannan selkänojallisilla penkeillä - ei pitänyt selkä tästä. Bileiden loputtua kävely oli todella vaikeaa, lyhyillä askelilla etenin, pitkät olisivat vieneet jalat alka kivuilla. Kotona pari Panacodia naamaan ja uni tuli helposti, aamulla suummat jumit oli poissa onneksi. Sunnuntaille nosti sitten pienen lämmön ja meni jännäksi tilanne. Onneksi tänään aamusella lämpöä ei ollut ja lihas- ja nivelkivutkin olivat helpottaneet ja pääsin fysioterapiaan suunnitellusti. Siellä hierottiin auki yksi selän jumitus kohta, torstaina uudestaan.. Kyllä se tästä hiljalleen!

Lauantaina Sataman Yössä näin myös n.6kk jälkeen Saninkin. Ihanasti Sani muisti ja tunnisti minut ja kyyneleethän siitä tapaamisesta tuli silmiin kun koiruus antoi pusuja :) Hyvin näytti voivan ja kivat oli kuulimiset uudesta kodista, todella hyvään kotiin Sani pääsikin ja molemmat osapuolet tuntuvat tykkäävän toisistaan kovasti, aivan mahtava uutinen!