sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Hamina osa2

Tänään vuorostaan itse pyörähdin Haminan näyttelyssä Uuken kanssa. Tiukka tuomari joten ei ollut mitään ennakko-odotuksia, arvostelu oli ihan ok ja esiintyminen myös, tuloksena PU2, VARA-CACIB joka vahvistuu oikeaksi cacibiksi voittaneen uroksen ollessa jo intti. Nyt siis yhtä muun maan cacibia uupuisi meidän intteys, Suomesta on 2 ja Venäjältä 1. Tosin... jos kaikki ennakkotiedot pitää paikkansa Uukesta tuli intti jo helmikuun Jyväskylä kv:ssa! En vielä tätä hehkuta tai juhli, koska en usko ennenkuin vahvistus tulee postitse, anomuksen olen laittanut jo. ER-taustaisten koirien vuoksi meidän Tallinnan ja Jkl:n varat pitäisi vahvistua oikeiksi. Jos näin on, oli tämän päiväinen reissu ihan vaan huvireissu, mutta ei se mitään..

Matkaseurana ollut Essi-lagotto valioitui, joten ei meidän reissu sitten ihan turha ja huono ollut, onnea! Tämä samainen kolmenkopla (minä, Essin emäntä Anne ja kuskimme Ossi) matkaa kesällä uudestaan näytelmiin, katsotaan miten meidän silloin käy..

Seuraavan kerran pyöritään kehässä helatorstaina poikien kanssa, joskin mätsärin merkeissä. Virallisista seuraavaksi vuorossa on erkkari 1.6. sinne lähtee Nova ja Uuke mukaan, toivottavasti paikalla on paljon punavalkoisia!