tiistai 17. toukokuuta 2016

3 viikkoiset pullerot

Kuvia ei vielä ole tarjolla, kuvailen huomenna toivoen kirkkaampaa päivänvaloa. Tänään ollut synkkää ja harmaata sateen vuoksi.

Pennut muuttivat tänään olohuoneeseen jossa odotti isompi aitaus. Kunhan ikää tulee lisää ja vauhti lisääntyy arvostavat enemmän uutta tilaansa varmasti, tuolla "vankilassa" viettävät vain yöt ja yksinolot, muuten saavat käyttöönsä lähes koko kämpän takapihoineen.

Pennut ovat syöneet kiinteää viikonlopusta asti, sillä tuntui että maito ei riittänyt täyttämään mahaa, vaikka paino onkin noussut hyvin. Kitisivät nälkäisinä niin usein että jauheliha tarjoili piti aloittaa hiukan odotettua aiemmin. Turvotettuun nappulaan tutustuvat tällä viikolla myöhemmin. Tänäiltana on myös ensimmäisen matolääkkeen vuoro. Jahka sää sallii niin aloitellaan myös ulkoilu pikkuhiljaa.

Hyvin syöneitä punkeroita:
merkki tyttö 807 g
merkitön tyttö 783 g
vaalein poika 832 g
merkki poika 746 g
merkitön poika 791 g

Tänään pennuilla kävi jo ekat "vieraatkin" kun kaveri poikaystävänsä kera piipahti kylässä. Nucan haltija Niina käväisi jo 8.5 mutta häntä ei lasketakaan varsinaiseksi vieraaksi. Niin ja onhan kalustoon kuulunut kokoajan tuo oma poikaystäväkin, joka on pentuja nähnyt vastasyntyneestä saakka, mutta hänkin on koskenut pentuihin vasta hiukan myöhemmin. Nyt kun ikää on riittävästi, otamme vieraita vastaan mielellään. Toki eihän noissa punkeroissa vielä ole kovasti katseltavaa, kun eivät jaksa kauaa olla hereillä. Remi-iskän omistajat tulevat varmasti tällä viikolla kylään myös, nyt kun lupa vierailulle on annettu :D Ensimmäinen pennunkatsoja tulee lauantaina kylään, joten muillekin vinkiksi, tänne saapi tulla niin arkena kuin viikonloppuisinkin.

Nella aloitti sunnuntaina juoksut. Eli katsotaan tekisikö neiti nyt oikeat juoksut tärppeineen vaiko ei.. tästä lisää kun on jotain kerrottavaa!