torstai 9. kesäkuuta 2016

Pennut sirutettu ja nimetty

Alkuun se tärkein, olen kotona toipumassa sairaalankeikan jälkeen. Kipuja on hiukan mutta normi arkea tässä eletään. Sähköposteihinkin olen vastaillut kohtuu hyvin..

Pennut on taas kerran pesty, mikä järki on nukkua aitauksessa kaikkien paskojen päällä öisin?? Noh, tietää ahkeraa pesua sitten vain sotkuisille pennuille.

Sirutus oli tänään ja pennut saivat nyt siis nimet, tällä kertaa teemana oli G-alkoholit. Rekisteröinnin olen aloittanut ja teen loppuunkin kohta puoliin.

Merkki tyttö = Gin Tonic
Merkitön tyttö, joka menee sijoitukseen = Golden Cap
Vaalea poika = Guinness
Merkki poika = Gimlet
Merkitön poika = Gambina

Mustin ja Mirrin pentupakkaukset ovat saapuneet ja noudettukin pikaisesti sairaalasta päästyäni. Nyt kun näen mitä siellä tällä kertaa on, pääsen ostamaan vähän jotain lisää ja täydentämään pakettia. Ostan mm.pentuhihnan ja pannan jokaiselle. Olen kokenut että tuollainen pieni "alkupakkaus" (mm.ruokaa, kuppi, leluja, herkkuja/luita, hihna+panta) on kivempi kuin ostaa hirmuinen määrä kaikkea, koska ihmiset tykkää itse ostella mieluiset tavarat, sopivine väreineen ym.

Seuraava etappi on rekisteröinnin saaminen valmiiksi. Huomenna ja lauantaina tulee katsojia kylään. Kaksi poitsua on ns.vapaina, mutta katsojat tulee käymään ja kenties valitaan heille sopivat kodit siten. Ilmoittelen jonossa oleville jos joku vapautuukin!