perjantai 30. syyskuuta 2016

Terveystarkki kuulumisia

Dischile's Fuksia "Pepi" käväisi polvitarkissa taannoin, tuloksena 0/0. Nyt myös lonkkakuvien tulos tuli liitosta, C/C. Silmätarkki Pepillä on 15.10. Jos silmätkin on terveet, on poitsu saatavilla jalostukseen. Pepi asuu Vaasassa tällä hetkellä. Katsotaan jos heidän saisi ensi vuonna innostumaan vaikka parista näyttelykäynnistäkin ;)

G-pentusilla on hampaiden vaihto ja sisäsiisteys harjoitukset vaihtelevalla menestyksellä menossa. Kuvia ja kuulumisia on pentusista tullut, eikä kukaan riiviöistä ole vielä tullut maitojunalla kotiin ;) Viima hankki itselleen jo ekan ab-kuurin, rakkulainen sidekalvon tulehdus silmässä. Parenemisia! Näin Facebookista myös Viiman pentuagilitystä kuvia, kivasti siis puuhaa tiedossa.

Muuten on ollut koirapuolellakin hiljaisempaa. Jyväskylä kv lähestyy pikkuhiljaa ja siellä talkoilen taas. Tällä hetkellä itse poden akillesjänne- ja pohjelihasjännetulehduksia, tarkoittaen täyttä lepoa ties miten kauan. Kotihoitona kylmää ja lääkkeitä ja hierontaa viikottain ammattilaisella. Nilkka on myös siteellä paketoitu jäykäksi joka päivä jotta kipu hellittää edes hetkeksi. Niin, ehdinhän mä ollakin jo hetken terveenä tuon kesäisen sairaalakäynnin jälkeen.. Jippii :(

Hamsteripuolella on myös hiljaista. Valon määrä vähenee talvea kohti joten poikasia ei ole tullut yrityksistä huolimatta, kiimoja tulee ja menee mutta tiineeksi ei kukaan suostu tulemaan.

Seuraavat kuulumiset parin viikon päästä Pepin silmätarkin jälkeen!