sunnuntai 5. kesäkuuta 2022

Surullisia kuulumisia

Kasvatukseni olen laittanut tauolle määrittelemättömäksi ajaksi jo tovi sitten ja nämä ajatukseni vahvistuvat pikkuhiljaa myös pakon sanelemana. Elelen toistaiseksi yhä koiratonta elämää mutta elämäni ei ole silti tylsää tai tyhjää - sen täyttää muut asiat ja muut eläimet. En sano etteikö joskus vielä koira taloudestamme löydy mutta sen aika ei ole vielä kuitenkaan.

Seuraan kasvattieni elämää niin ilossa kuin surussa, iloitsen menestyksestä heidän kanssaan.

Viimeisin suru-uutinen kantautui Mikkelistä, Eufrat "Ere" lopetettiin äkillisen halvaantumisen seurauksena vain viisi päivää 9v synttäriensä jälkeen viime kuussa :( Kuin kohtalon ivaa, sillä juuri samalla viikolla Ere kävi silmätarkissa puhtain paperein ja odotteli morsianta kylään.

Viime vuonna Dodge "Doni" ja Cayenne Pepper "Tiltu" siirtyivät sateenkaarisillalle.

Ilouutisia näkyy sentään myös, kun Iona "Iines" on noussut agilityssä 2.luokkaan ja kisaa siellä aktiivisesti. Golden Cap "Viima" on vaihtanut agilityn rally-tokoon ja startteja on kertynyt jo pari.

Daewoo "Remi" on vanhoilla päivillään treffaillut narttuja tositarkoituksella, viime vuonna syntyi 2 pentuetta ja tällekin vuodelle on toiveita pennuista ilmassa. Viimevuotisista pennuista osa on käynyt näyttelyissäkin jo ja mainittakoon hienoa uran aloitusta tehnyt Tempore Jaguar Jonze "Laila" jolla on 2*sa ja 1*jun-sert plakkarissa :) Imakan Waterlily "Lilli" tulossaldo on 1*kp, 2*eh1 ja veljensä Bluebell "Sisu" 1*vsp-pentu. Armista (Imakan Snowberry) toivoin jatkoa kasvatukselleni mutta Armi steriloitiin ja näin ollen taitaa kasvatussaldoni mitteleissä jäädä 9 pentueeseen ellei suurta ihmettä vielä tapahdu. Yhtään sijoituskoiraa ei enää ole, eikä leasing-soppareitakaan ole. Kasvattejani en voi lainata, kaikilla alkaa ikä tulla vastaan. Joten taitaa pikkuhileet loppua tähän.

Omat kasvatit ei ole näyttelyissä nyt käyneet, ehkä tänä vuonna joku nähtäisiin kehässä vielä? Tiedäpä tuota.