lauantai 20. huhtikuuta 2013

E-pentue odotettavissa toukokuussa

Mila ultrattiin eilen tukevasti tiineeksi, pentuja näkyi runsaasti joten katsotaan paljonko sieltä sitten putkahtaa maailmaan toukokuun lopulla. Odotamme E-pentuettamme siinä viikolla 20/21.

Pentueen isä on Suomen muotovalio Foyfanin Fintiö "Viltsu", soopeli n.4,5 vuotias uros, jolla on pari pentuetta aikaisemmin (v.2011 3 urosta ja v.2012 2 narttua). Viltsu on silmä- ja polviterve (0/0) ja tarkit on uusittu maaliskuussa 2013, näin ollen myös yli 3v tutkimukset on kunnossa!

Pentueen emä on ensimmäisen pentueeni oma kasvatti, Dischile's Avalon Beach "Mila", musta n.2,5 vuotias sijoitusnarttu. Pentue on Milan ensimmäinen. Mila on tutkittu huhtikuussa 2012 silmiltään terveeksi, polvet oli rajatapauksena 0/1. Mila on käynyt näyttelyissä 5 kertaa tuloksin 3*EH, 1*ERI1, SA (erkkarista!) ja 1*HYL joka tuli värityksen vuoksi, Mila ei ole kokomusta vaan sillä on valkoista väriä etutassussa ja pieni rantu rinnassa. Mila on käynyt treenailemassa agilityäkin haltijansa kanssa satunnaisesti.

Yhdistelmä Koiranetissä

Jos yhdistelmä kiinnostaa, lisätietoa saa sähköpostilla dischiles(AT)gmail.com


(EDIT: 24.4. marsupojat ovat muuttaneet jo uuteen kotiinsa, joten meillä on hetken aikaa taas kovin hiljaista ja rauhallista)