maanantai 1. huhtikuuta 2013

Huippu viikonloppu

Tämä on niitä hetkiä taas kun saa hetken leijua ja nautiskella, olla vain ylpeä kaikesta mahdollisesta! :)

Ensi alkuun tietysti hehkutellaan vielä Novan Näyttelykooiker-2012 saavutusta, eilen saimme tyttöselle pokaalin tuosta hyvästä joten tässä poseerausta siitä.

Eilen oltiin Korpilahden ryhmiksessä Uuken ja Novan kanssa. Uusi tuomari, ja tavoitteena tietysti Novalle se vika serti. 3 koikkeria piti olla paikalla, mutta junnu-uros oli poissa.
Tuomari Tanya Ahlman-Stockmari tykkäsi koiristamme kovasti, molemmat sai loistavat arvostelut ja meidän tavoitteet täyttyi todellakin!!
Uuke VAL ERI1, SA, PU1, VSP ja Nova AVO ERI1, SA, PN1, SERT, ROP -> FI MVA kun ikää oli vain se 2v ja 1 päivä! Huikeeta! Ryhmän 7/8 otti Pekka Teini, sieltä ei menestystarina saanut jatkoa vielä tällä kertaa.

Tänään huikea fiilistely sai jatkoa! Lappeenrannan näyttelyssä oli kasvattini Chili Pepper ekaa kertaa näyttelyssä ja tekstaritulos kertoi upeasta debyytistä, juuri sen paremmin ei olisi voinut 13kk tyttösellä mennä: JUN ERI1, SA, PN1, SERT, VSP!! Chili on nyt eka kasvattini jolla on serti, wow! :) Kuvia toivottavasti saan palkintoposeerausten kera Helenalta myöhemmin.