sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Bruno Oulun näyttelyissä

Dischile's Bayo Chimo eli Bruno, pienisuuri bläkkäripoika, missikisaili Oulun kv:ssa eilen ja tänään.

Eilen 25 muun väristä, tuomarina Pjotr Kroll, Puola, AVO ERI3
Tänään 23 muun väristä tuomarina Erdös Laszlo, Unkari, AVO ERI2, SA, PU3, VARA-SERT, VARA-CACIB - läheltä meni siis serti ja cacib, tosin ei Bruno huonolle hävinnyt kun James oli pu2 ja vei molemmat ruusukkeet, valioituen Suomen muotovalioksi, onnea Suvi!

Itselläni oli tarkoitus suunnata Ouluun Uuken kanssa, mutta pentujen takia se jäi. Olisi ollut kiva nähdä Bruno ja pari muuta kasvattia sieltä seudulta, ja nyt se harmittaa vielä enemmän että ei päästy reissuun kun koikkereita oli eilen 4 ja tänään 3, uroksia vain yksi..

Tästä sisuuntuneena ilmoitin Uuken pariin näyttelyyn heti :D ja jatkan kalenterin selausta lisää. Näyttelyitä Uukelle, Novalle ja Mandille, jahka tosin sillä ikä riittää skaboihin.Jokunen spitzi-näyttelykin sattuu kalenteriin eli kasvatteja kehissä toivottavasti kun houkutellaan..

Kehätoimitsijana tartteisi käydä kans jossain pari kertaa, eikun katsomaan sopivia kohteita ja anomukset vetämään.

Ere muutti eilen Mikkeliin, joten meillä on bläkkäri-jengi kasassa enää, sekin vain huomiseen kun Ludo lähtee Kuopioon. Pirre-Piru jää vielä meille etsimään omaa kotiaan, kyllä sillekin arvoisensa aktiivinen koti löytyy aikanaan.