maanantai 19. elokuuta 2013

Pentusilla on nimet!

Aloitin juuri Omakoirassa pentujen rekisteröinnin, nyt pentusilla on nimet, tosin vielä pystyy vaikuttamaan ostajat siihen esim. kumpi kerma uros olisi kumpi ;)

Nartut ovat Fortunella (sijoitustyttö) ja Freesia, kermapojat Fuksia ja Fiikus, soopelipoika on Floksi. Nimet tulee kasviteemalla, sillä pentueen emän omat ihmiset ovat innokkaita puutarhanhoitajia, niimpä Arjan kirjoista kaiveltiin pennuille sopivat nimetkin.

Floksi = syysleimu, Fiikus = viikuna, Fuksia = verenpisara, Freesia = kurjenmiekkakasvi ja Fortunella = Ruutakasvien suku. Lisää tietoa löytyy Googlettamalla kaikista, kuvien kerakin jopa :)

Parin päivän päästä pentuset on jo 4 viikkoiset. 5-6 viikon korvilla tulee kaverini taas siruttamaan pentuset kotiin, sitten lähempänä 7 viikkoa käydään eläinlääkärissä pentutarkissa.

Pentupakkaukset odottaa jo omia kotejaan, pentuoppaiden tulostusta en ole vielä aloittanut, mutta kaikki muu valmistelu on jo pitkällä, mm.pentupannat ja -hihnat tuli jo postissa.

Täältä näkyy pennut Kennelliiton pentuvälityksessä: https://omakoira.kennelliitto.fi/pentuvalitys/frmPentue.aspx?Id=758591

Vapaita pentuja on vielä! :)