torstai 1. elokuuta 2013

Borrelioosia ja pentuja

Uuken borrelioosi testin tulokset tuli viime perjantaina, tulos oli positiivinen ja se tarkoitti samalla 4 viikon antibioottikuurin aloitusta. Jahka kuuri on ohi ja kulunut jonkin aikaa otetaan uusi testi ja toivotaan parasta.

Varasin Nikelle 5.8. verikoe ajan myös, testataanpa siitäkin borrelioosi. Uuke kun ei oireillut mitenkään ja jospa Nikenkin ajoittainen ontuminen olisi borrelioosista johtuvaa, saas nähdä..

F-pentuset täytti eilen viikon ja kävin tänään katsomassa ipanoita ja ottamassa kuvia. Punnittiin pentuset myös ja täytyy todeta että maitoa tuntuu piisaavan :D

Kerma poika, ns.pikkukerma tällä muuten kaikki anturat tummat nyt jo, toisella kermalla pojalla oli anturat ihan vaaleat vielä) painoi 497g eli lisäystä viikossa 213g
Kerma poika, ns.isokerma, 597g eli lisäystä viikossa 300g
Soopeli poika 560g eli lisäystä 291g
pojille siis maito maistuu ;)
Kerma tyttö jolla otsapiirto 436g eli lisäystä 201g
Kerma tyttö, joka muuten on porukan kaikista vaalein, 444g eli lisäystä 166g

Muilla oli silmät tiukasti kiinni, soopeli pojalla näkyi viirut jo eli sillä tuntuu olevan kiire syömään ja kiire katsomaan miltä se ruoka näyttää. Soopeli tuntui olevan tässä vaiheessa myös äänekkäin, sitä otti suunnattomasti päähän kun otin sen syliin tai laitoin pyyhkeelle kuvattavaksi. Vaikka se oli toiseksi suurin oli sillä kyllä kaikista isoin maha, ihmettelen miten tuolla mahalla voi edes liikkua, possu!

Koko porukka

Tytöt

Pojat

Ja yksitellen vielä jotain kuvia

Iso kerma poika

Pieni kerma poika

Soopeli poika

Otsapiirto tyttö

Vaalein tyttö

Bonuksena on tummaa ja on vaaleaa :D

Lisää kuvia kuvagalleriassa!