lauantai 16. toukokuuta 2015

Kasvattien tuloksia

Epävirallisia tuloksia eli mätsärikäyntejä tulee kasvateille niin tiheään, että en pysy perässä niissä. Niin eikä toki kaikista tule tietoakaan, joka sinäänsä ei haittaa koska ne on epävirallisiakin..

Tällä viikolla Nuca oli mätsärissä pun3 ja Ere BIS1. Mätsäreistäkin yleensä teen päivitykset Facebookin puolelle joten tänne niiden lisääminen unohtuu herkästi.

Virallisella puolella on misseilty myös. Tänään Ere Varkaudessa Markku Mähösen kehässä NUO Eh3, arvostelu oli sinäänsä tosi hyvä, mitään suurempaa puutetta ei ollut miksei eriä irronnut.
Bruno misseili Rovaniemen ryhmiksessa Juha Putkosen kehässä, tulos niin harmittava ;) AVO ERI1, SA, PU2, VARA-SERT eli nenän edestä meni se oikea serti taas. Bruno jatkaa kesän mittaan sertien jahtaamista, toivotaan että se oikeakin sieltä irtoaa, mieluusti ne tarvittavat kaksi.

Koska Milan pentusuunnitelmat kariutui polvitulokseen, siirryttiin suunnitelmaan B ja ruvettiin katselemaan Nucalle sulhoa seuraavaa juoksua ajatellen. Jos kierto pysyy suht samana, oletettavasti Nuca juoksee heinäkuun tienoolla. Pari sulho ehdokasta on mielessä ja niihin menen tutustumaan lähiaikoina, eka ehdokas piti hylätä kun se olikin kastroitu jo.. Nucan ehkä-pennut syntyvät ja elelevät luonani.

Kunhan Nellan silmätarkki on tehty ruvetaan sillekin katselemaan sulhoja tositarkoituksella. Ajankohtaa en osaa vielä sanoa, riippuu miten päästään silmätarkkiin ja koska sen juoksut seuraavaksi tulee. Nellan ehkä-pennut tulevat syntymään Nellan omassa kodissaan Jyväskylässä leasing-sopimuksella eli tulevat minun nimiini kuitenkin.