sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Missikisoja, agilityä

Jos taas koettaisi aikajärjestystä muistella..

Bruno kävi Muhoksen näyttelyssä 6.6. tuloksena ERI4. Poika oli ollut ihan kuutamolla hajujen takia joten esiintyminen meni huonosti, ei poika seisonut eikä liikkunut kuten normaalisti. Noh, parempi onni ensi kerralla.
Brunon poika Laku (Berryspitz Eranthis) sen sijaan esiintyi Haapajärvellä samana päivänä isäänsä paremmin - pojastahan polvi paranee ;) Lakulle tuloksena ERI1, SA, PU1, SERT, VSP. Eka serti kyseessä. Onnea Leena ja Lakun sijoitusperhe!

Voin hehkuttaa ekaa kasvattiani joka kisaa agilityn SM-kisoissa tänä viikonloppuna Oulussa. Huli pääsi hienosti finaaliin sijalta 41 (-3,72) mutta harmittavasti finaalissa puomin alastulolta tuli 5 joka tipautti Piritan ja Hulin lopputuloksiin sijalle 32. Olen kuitenkin erittäin ylpeä pikkumustasta tyttösestä joka kisasi noin isoissa kisoissa! Olen varma että heistä kuullaan vielä.. ;)
Perjantaina kaksikko kisasi Oulussa tuloksin HYL ja 0 (-6,15) ja tuloksena 32.

Koikkeri-Nova oli Oulussa kisaamassa kans. Perjantain radoilta 2*HYL, mutta lauantaina KooKoo-99 joukkue oli sijalla 20! Novan tulos joukkueessa 0 ja -8,17. Sunnuntaina Novalle hylky ja näin ollen ei paikkaa finaaliin.

Niken tyttö Tinka muuten kisasi Oulussa myös. Joukkuekisassa he olivat sijalla 21. Joukkueessa Tinkan aika 0 ja -2,33. Iskä onnittelee vetskuikäistä tyttöään! Sunnuntaina Tinka karsiutui finaalista niukasti, ollen 53 ja sekunnin päässä finaalipaikasta.

En valitettavasti voinut olla seuraamassa netin äärellä agilityn tuloksia vaikka ne kiinnostivatkin. Tulokset voi olla jopa väärin kun hatarasti kaivelin kirjoituksia sieltä ja täältä (mm.Tinkan tarkka aika uupuu tuosta ym). Vietin päivän sataisessa Tuurissa. Mutta kyllä kannatti kastua, tulokset oli niin huiput kuin olla vaan voi!
Sunny ERI1, SA, PN1, SERT, VSP ja samalla Suomen muotovalio!! Eka kerta avoimessa toi valiotittelin. Kolme virallista näyttelyä, kolme sertiä - melko huonosti siis ;) Kiitokset tuomarit Paula Heikkinen-Lehkonen, Kirsi Honkanen ja tänään Marjatta Pylvänäinen-Suorsa! Kiitän myös Perälän Satua eli Sunnyn Windy-mummon kasvattajan tyttöä handlauksesta, Satu esitti Sunnyä sen saadessa eka serti ja nyt vika serti. On ihanaa kun on ihmisiä jotka auttaa, kun itse en kyennyt kehään tänäänkään. Olen myös niin tyytyväinen että Sunnyllä on noin upea sijoituskoti, tänäänkin koko perhe oli paikalla katsomassa ja jännäämässä :) Seuraavaksi sitten valioluokkaan, tosin karvat tippuu nyt uhkaavasti, ollaan siis bikineissä ensi kerralla esillä..
Sanoin kyllä että Sunnyn näyttelyt on tässä nyt, tämän jälkeen vain nuo pari ilmoitettua ja se siitä. Mutta, haltija innostui aiheesta sen verran että saattaapi olla että jahka karvat tulee takas me pyöritään jossain uudestaan, tiedä vaikka ulkomailla astikin.. :D