sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Huippu viikonloppu tulosten valossa

Huli kisasi tänä viikonloppuna agilityn maajoukkuekarsinnoissa Jyväskylässä. Eilen hienosti pari nollarataa ja niillä tuloksilla pääsivät tämänkin päivän kolmelle radalle mukaan. Kokonaistuloksissa Huli ja Pirita olivat sijalla 25. Huikeeta! 5 rataa ja 5 nollaa! Kävin itse katsomassa eilen Hulin agiradan iltamyöhällä ja täytyy sanoa että syke oli korkealla katsomossa, jännityksestä mutta myös siitä tunteesta kun näin miten loistava kaksikko onkaan. Pikkumustalla on kyllä niin oikea koti, ei voi muuta sanoa. Pääsin moikkaamaan Hulia radan jälkeen, en ole tyttöä nähnyt sitten luovutusiän joten hetki oli odotettu. Huli oli vielä niin agivireessä, että kävi vain nuuskaisemassa pikaisesti ja jatkoi pallon kyttäämistä. En siis osaa sanoa tunnistuko mua vai ei ;)

Tänään huippu uutiset jatkui terveystarkin merkeissä. Sunny ja siskopuolensa Nella kävivät silmätarkissa (polvet molemmilla tsekattu ja aiemmin 0/0), molempien silmät oli terveet!

Silmätarkin myötä voidaan julkistaa pentusuunnitelmia: Nella tullaan astuttamaan seuraavasta juoksusta, joka ajoittunee syksyyn jos kierto pysyy ennallaan. Nämä toiveissa olevat pennut syntyy siis Nellan kotona muutaman kilometrin päässä mutta tulevat kennelnimelleni leasing-sopimuksella.

Sunnyn pentusuunnitelmat ajoittuu ensi kesään, mikäli sen ja sisarusten polvitarkin uusintatulokset sallii pennutuksen.

Eli toiveissa olisi nyt syksyn/loppuvuoden aikana pentuja Nellalla ja Nucalla, katsotaan kumpi siskoista ehtii eka ;)