sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Laukaan näyttelyviikonloppu

Lauantaille vaihtui tuomari Laukaan ryhmikseen, Saija Juutilaisesta kasvattajatuomari Kirsi Honkaseen. Alunperin jo totesin että parempaan jopa ehkä vaihtui ;) sillä tiesin että Kirsiltä koirat saa pitkät, kattavat arvostelut.

Tuloksetkin oli hyvät, joten en valita:
Dischile's Eufrat "Ere" AVO ERI1
Dischile's Freesia "Nella" NUO ERI1
Dischile's Fortunella "Nuca" AVO ERI4
Dischile's Eura "Sunny" VAL ERI2, SA, PN3 (karvaton)
näin ollen saatiin ilo esittää ekaa kertaa Dischile's kasvattajaluokka, joka yllätykseksemme sai KP:n ollen myös ROP-kasvattaja! Kasvarin arvostelu oli kiva, samat virheet kaikilla joten yhtenäinen ryhmä niiltä osin ;) Mitäs me pitkärunkoiset, vaaleasilmäiset, isokorvaiset..

Sunnuntaina matkasimme Laukaan kaikkien rotujen näyttelyyn, jossa tuomarina oli rodun spesialisti Peter Machetanz Saksasta. Harmittavasti kasvaria ei ollut esillä, olisi kannattanut kysellä joku neljäs D-tiimiläinen mukaan. Noh, ehtiihän näitä, toiste sitten..
Tänään kehässä oli vain tytöt:
Nella NUO ERI1
Nuca AVO ERI2
Sunny VAL ERI2, SA, PN3
eli erinomaisesti tänäänkin meni. Arvostelut oli kaikilla tosi hyvät, miinuksina jokaisella vain isot korvat. Pilvinen sää teki silmistäkin ruskeat, mikä luki arvostelussa jokaisella muistaakseen. Sunny oli karvaton mutta silti arvostelussa oli mainintana "hyvä turkki" hmm...?

Tästä on hyvä jatkaa, tosin tyttöset pitänee taukoa koska turkittomuutta on havaittavissa etenkin Sunnyllä ja kohta Nucalla jolla alkoi juuri juoksut. Tehtiin päätös siirtää astutus seuraavaan juoksuun (ehkä tammikuu?) sillä kevät pennut on ajallisesti kivemmat kuin talvelle tulevat. Nellan juoksutilannetta odotellaan..

Kiitos kasvattien omistajat/haltijat kivasta viikonlopusta, sääkin melkein suosi ;)