maanantai 29. tammikuuta 2018

Pentujen kuulumisia

Meinasin odottaa keskiviikkoon päivityksen kanssa, kun pennuille tulee viikko lisää ikää. Mutta tehdäänpäs poikkeus, kun tiedän parin innokkaan seuraavan täältä kuvia ja kuulumisia ;) Keskiviikkona sitten punnitustuloksia ja poseerauskuvia (toivottavasti).

Pennunkatsojia on tulossa tällä viikolla 2 porukkaa kylään. Tästä se lähtee taas, pennuille uusia kokemuksia samalla kun mietitään kuka on se oikea..

Pennut saivat viime keskiviikkona matolääkettä ekaa kertaa, sujui mukisematta. Torstaina saivat maistella pienet nokareet jauhelihaa. Kaikki tykkäsi ja ahneimmat huusi kiukuissaan, kun sitä ei saanut lisää :D Pe ja la saivat jauhelihaa vähän enemmänkin, omasta mielestään liian vähän. Eilen tutustuttiin mössättyyn turvotettuun nappulaan. Hyvällä ruokahalulla sekin upposi kaikkiin. Tänään saivat pienet annokset nappulamössöä jo kahdesti päivässä.
Sunnyltä tulee maitoa hyvin ja se on parasta pennuista, kuten vielä kuuluukin.

Pennut ovat alkaneet viettää useita lyhyitä pätkiä olkkarin lattialla. Kauaa ne eivät vielä jaksa olla hereillä, hyytyvät nojatuolin alle. Jännä ilmiö tuo, että pitää tunkea tuollaiseen paikkaan, mukavan suojaisa ilmeisesti.
Samalla ollaan aloitettu paperille tarpeiden teon harjoittely. Osumatarkkuus on tietysti vielä huono ja tuurista kiinni sekä ihmisen nopeudesta riippuvainen :D Mutta tänään poika käveli itse suoraan lehdelle kakalle, vahinko vai ei mutta sinne suuntasi muualta kuitenkin. Pissit tulee luonnollisesti vielä ihan mihin sattuu. Mutta kyllä se tästä etenee :)

Ulkona ei olla vielä käyty, jospa sitten kun 4-viikkoa tulee ikää ja säät lauhtuu tarpeeksi. Ei ole vielä kiirettä senkään suhteen.

Alla sekalaisia kuvia kännykästä..
Tytöt nukkumassa 29.1.
.Pienimmät tytöt syömässä 29.1.
Isotumma syömässä nappulamössöä 28.1
Isotumma tyttö ja Sunny 27.1
Nojatuolin alla tungosta 27.1
Maitobaarissa alkaa olemaan ahdasta 25.1