torstai 1. helmikuuta 2018

4 viikkoa täynnä

Eilisen päivitys jäi, ei vaan ehtinyt paneutua.. Samalla voidaan todeta että pentujen katsojat peruu hienosti viimetipassa, jopa tunnin varoitusajallakin. Mua ei harmita tippaakaan peruuttajat, olen tottunut muitten kasvattajien lailla "renkaan potkijoihin" jotka kyselee kaikkialta ja ottaa sieltä mistä ekana saa eikä se aina ole edes samanrotuinen kuin mitä on kysellyt. Enemmän mieltä lämmittää ne tosi ostajat, aidosti kiinnostuneet ja hyvät kodit. Joillekin oli nytkin se 3 viikon odotuskin liikaa ;)

Mielestäni ei ole liikaa vaadittu esittää muutama tausta kysymys, joihin kuuluu mm.mitä ostajaehdokkaat ajattelee terveystarkeista ja näyttelyistä. Näyttelyt ei ole mitenkään pakollista, on vain toive potentiaalisesti hyvännäköisen pennun kohdalla ja itse olen esittänyt kasvatteja myös, joten sekään ei ole ongelma jos uusi koti ei ole kiinnostunut kehään menemään. Mutta tarkit olisi sellaiset mistä en tingi, pennun hinta sisältää jo silmä- ja polvitarkin maksun jonka palautan kun koira on aikuisena tutkittu. Ei ole iso vaiva viedä koira eläinlääkäriin joukkotarkkiin vaikkapa, itse noista vielä vinkkaan omistajille joten ei tarvitse edes etsiä tai tietää koska niitä on tulossa paikkakunnalle tai lähelle. Osa on vastannut suoraan maileissa, ettei tarkit kiinnosta. Niihin olen todennut, että sitten voi jatkaa pennun etsintää muualta..

Mutta se siitä aiheesta. Aina on jokainen pentu oman kotinsa löytänyt, joten en ole 4 viikkoisten kohdalla huolissani yhtään että kyselyitä tulee ja menee.

Pentujen painot eilen:
Maski 1221g
Uros 1388g
Ruskea 1073g
Isotumma 1013g
Pikkutumma 897g

Pienin kasvaa omalla käyrällään, mutta kasvaa kuitenkin :)

Ajatus oli ottaa yksittäisiä poseerauskuvia. Se jäi ajatuksen tasolle, ai miksikö? No alla "parhaimmistoa" :D
Maski pisti vastaan eniten, eikä yhtään suorassa seisomista saatu kameraan..


Uros pisti yllättävän vähän vastaan, mutta venkuloi muuten vaan..

Ruskea iski päälle kettuuntuneen ilmeen ja kieltäytyi yhteistyöstä, vaikka tämän kanssa on treenattu eniten, ei siltä näyttänyt.. :D

Isotumma oli "ihan ok" kun sai alkushown loppumaan

Pikkutumma seisoi hyvin mutta päätä piti käännellä ja protestoida

Mutta, ensi viikolla koetetaan kaverin kanssa uudestaan poseerauskuvia, jospa viikkoa ikää lisää toisi tulosta..

Lopussa sekalaista koostetta tämän päivän leikeistä olkkarin lattialla. Vähän alkoi jo uni painaa, joten otetaan huomenna lisää kuvia..