sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

D-pentueen kuulumisia

Kaiken harmituksen ja veetutuksenkin keskellä on kiva huomata, että on ihaniakin ihmisiä ja aivan ihania kasvatin omistajia myös! :)

D-pennut täyttää pian 5kk ja kaikilta olen saanut kivasti kuvia ja kuulumisia.

Daimler eli Jysky on käynyt pentukurssinsa ja jatkaa seuraavalle kurssille omistajansa kanssa jo. Koirapoika on kuuliainen ja kiltti, eikä ole tuhojakaan tehnyt kotosalla yhtään. Jysky on kuten muutkin pentueesta, kookas, iso korvainen kaveri. Odotellaan millainen hänestäkin kasvaa, kunhan karvat tulee aikanaan. Jysky on pentueesta ainut jolla on "löysä" häntä, eikä mene tiiviille kiepille, tässä ikävaiheessa se näkyy selvästi, karvojen tultua tasoittuu kyllä.
Dodge eli Doni käy myös koirakoulussa opettelemassa tavoille. Doni on tykästynyt isompiin koiriin, onhan sen asuinkaverina pyreneittenkoira ja nykyään myös faaraokoira. Doni on alusta asti ollut "maalaispoika" se on ihastunut traktoreihin, niitä ei voi ohittaa ilman suurta kiinnostusta, Doni pistää pyllyn maahan ja katselee rauhassa kun traktori menee ohi ja vasta sitten voi jatkaa matkaa lenkillä - hassu poika.
Daewoo eli Remi on saanut paljon koirakavereita ja leikkii niiden kanssa kuvien ja kuulumisten perusteella tosi kivasti. Remi ehti sairastaa jo kennelyskänkin tässä talven aikana, sitä oli Jyväskylässä liikkeellä valitettavasti. Remi on myös päättänyt ryhtyä tekemään remonttia, eteisessä oli vähän jotain askarrellut..
Ducatosta eli Danista sain nyt (1.4.) uusia kuvia nettiin laitettavaksi, tässä pohjoisen poika.
Pentueen ainut daami, Datsun eli Datsu, touhuilee myös kovasti kaikkea emäntänsä kanssa. Datsu on tutustunut navetan asukkaisiin menestyksellisesti, ja olivatpaha ne vasta lehdessäkin emäntänsä kanssa - julkkiksia ;) Seisotuskuva ei Datsusta ole oikein sattunut onnistumaan, sen vilkkauden takia, mutta edes jotain tuoretta poseerausta tässä.

Koikkeri-terveisiä, Nova on treenannut keinupelkoaan ja edistynyt kivasti. Viikonloppuna oli Seppo Savikon taitavassa koulutuksessakin edistystä tapahtunut eri alueilla, hienoa! :)