lauantai 14. syyskuuta 2013

Chiliä ja Äffiä

Taas hienoja uutisia kerrottavana Kotkan-tyttösestä eli Chilistä!

Chili kävi silmätarkissa ja tyttösen silmät oli täysin terveet, onnea ja kiitos Helenalle!

Chili ja Helena osallistuivat tänään Orimattilassa agikisoihin. Kaksi normaalia starttia, joista hyppyradalta tulokseksi 10 ja sillä 5.sija, agiradalta HYL. Chili osallistui mittelien rotumestaruuteen joka ratkottiin 2.lk radalla, sieltä tuloksena kuitenkin HYL. Helena ja Pirke-mitteli saivat rotumestaruus hopeaa, joten ei huono päivä heillä ollenkaan!

F-pentuset kävi keskiviikkona pentutarkissa. Kaikilla kaikki muuten ok paitsi soopeli pojalla toinen kives oli vielä hukassa, mutta toivotaan että sekin sieltä tulla tupsahtaa vielä.

Arja ja Reima veivät Kuopion reissullansa pikkukerman eli Fuksia Kuopioon torstaina. Fuksian kutsumanimeksi on tullut Pepi. Onnea uuteen elämään Pepille perheineen.

Maanantaina suuntaan taas Äänekoskelle, samalla lähtee isokerma Fiikus Raumalle ja tulee kaksi muuta katsojaa jolloin ratkeaa löytääkö soopeli Floksi ja blondi Freesia omat kotinsa. Myös sijoitustyttö Piirtoa eli Fortunellaa on kyselty ja sitä tullaan katsomaan myös ensi viikolla. Kyselyt on vaikuttaneet ihan lupaavilta, katsotaan nyt miten käy kun tavataan ja mitkä on mietteet sitten puolin ja toisin.