tiistai 17. syyskuuta 2013

Tilanteet elää

Niin ne tilanteet elää, aina kun on kyse pentuihin liittyvistä asioista :D

Eilen ei tullutkaan kahta pennun katsojaa, sillä molemmat peruutti tulonsa viime hetkellä. Joten lennosta sitten hyvin lyhyellä varoitusajalla kyselin pääsisikö mahdollinen tuleva sijoituskoti katsomaan Piirtoa.

Ensiksi iltapäivällä Raumaa kohti lähti Fiikus, joka sai kutsumanimekseen Niilo. Niilon kotimatka oli mennyt hyvin. Onnea elämään Niilolle perheineen! Onneksi Niilonkin omistajat ovat Facebookissa, näen kuvia ja kuulumisia tarpeen mukaan, aivan kuten monesta muustakin kasvatistani (myös velipoika Pepistä).

Jonkin aikaa Niilon lähdön jälkeen saapui perhe katsomaan Fortunellaa eli Piirtoa. Ja kun kemiat natsasi yhteen erittäin hyvin, pakattiin autoon Nuca-nimeä nykyisin totteleva (?) tyttönen joka matkasi Muurameen sijoitukseen. Itse sain ilon viettää kotimatkan Nucan seurassa, sillä sain sijoitusperheeltä kyydin kotiin. Nuca nukkui ainakin meille asti hyvin, ei inahtanutkaan pediltään, mitä nyt hetkeksi heräsi kun takapenkillä kaverina ollut 9v poika söi eväsleipäänsä ;)

Jumaliste, nämä pennut on olleet erilaisia! Ne ei pihahdakaan autossa, eikä sisällä oikein. Leikkiessä oli pientä äänenkäyttöä, mutta ei nämä juuri edes hauku. Pentutarkin automatkailukin sujui hyvin, mitä nyt yksi kotimatkalla oksensi aamuruuat, mutta ei ne huutaneet lainkaan! Todella reippaita ja uteliaita pentuja kaikki.

Nyt on enää Blondi vailla kotia, sillä soopeli taitaa muuttaa erään kasvattini kaveriksi, ainakin tältä suunnitelmat nyt näyttää. En tahtoisi jättää tyttöstä yksin pentulaatikkoon, joten toivoisin että tämä kaksikko lähtisi kohtuu samoihin aikoihin maailmalle. Kiire ei kummallakaan ole, paitsi ehkä soopelin koti odottaa malttamattomana jo omaansa? :D

Huli kisasi agissa sunnuntaina Vantaalla. Niin lähellä oli nousu kakkosiin, mutta hienoja oli tulokset nytkin jo. Ekalta radalta vitonen kun Huli kääntyi putkessa takaisin, tällä tuloksella 3.sija. Toiselta radalta Huli otti lentokeinun ja siitä vitosen, tulos riitti kuitenkin 1.sijaan, onnea!