keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Pennut sirutettu

Pentuset sai tänään sirut niskaansa. Jokainen päästeli ääntä jossain määrin, mutta aika vähän loppupelissä. Nyt on siis rekisteröinti laskua vaille valmis ja pentusillä on myös nimet!

Valokuvaaminen on hankalaa, sillä kermat on kovin samannäköisiä keskenään enkä tunnista kuvista kuka on kuka, ellei naama näy. Eli kaikki sivukuvat on arvoituksellisia että kenestä on kyse. Huomasin sen viimeistään silloin kun purin kuvia kamerasta koneelle ja katselin missä on isomman kerman kuvia, ei juuri missään :O Ilta-aurinko ei ole paras mahdollinen kuvaamiselle, mutta jotain onnistuneita otoksia tuli kuitenkin.
Nyt oli mukana kaksi kameraa, pokkarilla onnistui kuvat myös jotenkuten, odottelen siis yhä että saisin järkkärin huoltoon. Kennossa on joku roska, joka odottaa koneellista putsausta, tekee harmaan raidan kuvien keskelle. Huoltoon lähetän jahka pennut ovat lähteneet, muuten en saa kuvia lainkaan noista :(

Viikon päästä on pentutarkin aika ja torstaina lähtee eka pentunen, pikkukerma, kohti Kuopiota. 16.9. lähtee isokerma Raumalle. Muille vielä haeskellaan koteja ja katsellaan vaihtoehtoja. Sijoituspentuseksi valikoitui Piirto, sen luonne kolahti vain enemmän. Olenhan tähänkin asti valinnut lähes kaikki sijoituspentuset luonteen perusteella :D Luonne on ulkonäköä tärkeämpi minulle!

Mutta sitten esittelyihin!


Dischile's Floksi, hänelle haen näyttelyttävää kotia, on potentiaalia sinne suunnalle


Pikkukerma eli virallisesti Dischile's Fuksia. Hänestä tulee kuopiolainen.


Isokerma eli virallisesti Dischile's Fiikus. Hänestä tulee raumalainen.


Blondi eli virallisesti Dischile's Freesia. Pikkutyttönen on vailla omaa hyvää kotiaan.


Sijoitustyttönen Piirto eli virallisesti Dischile's Fortunella. Piirto etsii omaa sijoituskotiaan yhä.


Ja perinteisesti parit bonukset, ei mahda mitään.. koettakaa kestää!

HuLjat pedot ;)

Koko jengi syömässä. Ylhäältä oikealle: Isokerma, Blondi, Piirto, Soopeli, Pikkukerma

Ruokaa odottaessa sain melkein onnistuneen yhteiskuvan :D

Floksi, Fuksia, Fiikus, Fortunella ja Freesia