torstai 7. huhtikuuta 2016

Tarkkituloksia ym

Datsun "Datsu" käväisi uusimassa tarkit ja silmät edelleen terveet ja polvet 0/0. Nyt on hyvä ruveta odottelemaan juoksuja, pentuja toiveissa sitten Nenipsin kenneliin ;)

Evinos "Ludo" kävi luustokuvissa. Lonkat lähti B:nä liittoon mutta "yllättäen" huononi ja tulos nyt C/B, ei huono sekään. Kyynärät 0/0. Selkälausunto on liitossa vielä mutta kuvanneen eläinlääkärin mukaan ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Odotellaan. Samalla Ludo kastroitiin. Siitä oli tullut mies ja naiset sekoitti pakkaa liikaa. Ludo kuten sisarukset menee polvien uusinta tarkkiin jahka täyttävät tuon 3v ensi kuussa.
EDIT: 10.4. selkäkuvat näkyi koiranetissä jo, kaikki ok eli LTV0, SP0, VA0

Ajassa hiukan taaksepäin...

Ludo käväisi myös Tuusniemen näyttelyssä helmikuun lopulla tuloksena AVO EH4. Oli Maija Mäkisen makuun liian pieni ja narttumainen.

Velipoika Ere (Eufrat) kävi misseilemässä Imatralla viime kuussa AVO ERI2 tuloksella. Hiukan liian pitkänmallinen oli tämän tuomarin makuun Ere.

Viime kuussa myös Dodge "Doni" huomasi olevansa mies ja sekalaumassa asuminen sai aikaan turhan paljon merkkailua sisällä, näin ollen pojalta vietiin miehuus pallien muodossa. Toivottavasti elämä nyt helpottuu kun ei ole naiset vaan mielessä.

Nucan tiineyttä seuraillaan kovasti. Tänään on 6 viikkoa astutuksesta ja paino on noussut kuulema n.1,7kg joten voisi kuvitella että siellä jokunen salamatkustaja olisi. Röntgeniin on vielä aikaa, joten odotellaan rauhassa. Pentukyselyitä on tullut lähes päivittäin, ilmeisesti se on tämä aika vuodesta? Toivotaan että Nuca täyttäisi useamman odotuksen ja sitten myöhemmin Nella tekisi lopuille omat pikkuiset spitzit.

Niin joo ja jos jotakuta kiinnostaa, niin hamsterien B-vauvatkin syntyi 11.3. ja lähes kaikki on varattuja jo. Seuraavat hamsuvauvat kesällä/syksyllä.