maanantai 12. elokuuta 2013

Borrelioosia ja pentuja vol 2

Sitten viime kirjoituksen, ei ole oikein mitään uutta kerrottavaa, vanhan toistoa lähinnä :/

Niken borrelioositestin tulokset tuli ja silläkin ne näytti positiivista, joten eikun antibioottikuuri Nikellekin 4 viikon ajaksi ja toivotaan parasta.

Nikke on saanut kehän aikana pari epilepsia kohtausta, lääkityksestä huolimatta, johtuuko borrelioosista vai mistä - sitä ei tiedä. Eläinlääkäriä on konsultoitu asian tiimoilta ja vielä ei tehdä asian suhteen mitään. Kohtaukset on olleet melko lieviä, allensa pissimistä ja kouristuksia. Ennen lääkitystähän koira ei reagoinut mihinkään kohtauksen aikana, huusi ja sätki paljon rajummin, nyt se on palautunut kohtauksista pian ja ollut oma itsensä jo. Seurataan tilannetta ja seuraavan kohtauksen jälkeen tulee rinnalle joku toinen valmiste tukemaan Barbivettiä, jonka annostusta ei ole syytä nostaa koska se tehoaa melko hyvin muuten ja mm.maksa-arvot on kunnossa.

Uukella on ollut koko tänä vuonna 2 vai 3 kohtausta, hyvin lievinä, viimeisin oli enemmän poissaolokohtaus kuin varsinaista epiä. Uuke oli hetken muissa maailmoissa ja huojui, mutta pysyi pystyssä, ilmeisesti silmissä vilisi tai jotain.. Kohtaus meni nopeasti ohi ja koira palautui ennalleen. Talvella tullut kohtaus oli myös tämän tyyppinen, hetken aikaa näytti että Uuke ei tunnustanut mua kun puhuin sille, se oli oudon näköinen ja katseli seinille ja oli ihmeen "säpsy" kunnes palautui ennalleen yhtä nopeasti kuin aloittikin tuon.

Mutta, se sairaskertomuksista!

F-kasvit;) kasvaa KOVAA vauhtia.

Kermapoika, ns.pikkukerma 770g
Kermapoika, ns.isokerma 923g
Soopelipoika 864g
Kermatyttö, blondi 732g
Kermatyttö, piirto otsassa 671g

Tuollaisia näytti lukemat 2 viikon kohdalla, hurjaa. Samalla kun puntaroin pentuset, leikattiin kynnetkin, pari pentua pisti hanttiin enemmänkin huudon kera, mutta vastaavasti yksi nukkui toimenpiteen ajan. Kuvia otin muutamia, suurinosa nukkui kuvauksissa mutta uskokaa pois, oli niillä silmät kunnolla auki! :D Vain pikkukerma oli kovasti vauhtipäällä ja karkasi kuvista kokoajan. Se on selvästi tässä vaiheessa porukan ilopilleri.

Soopeli poika on vielä vapaana ja etsii sitä ikiomaa ihmistään. Peruutuksen vuoksi myös kermapojista toinen on vapaana! Tytöistä toisen sijoitan, vielä ei ole tullut sitä tunnetta että kumpi se näistä olisi, ihan pienenpienesti tuo blondi kutkuttaa, mutta katsotaan nyt.

Kuvapläjäys vielä loppuun.

Blondityttö

Piirtotyttö

Soopelipoika

Pikkukerma poika

Isokerma poika

Pentuset ilman salamaa kuvattuna, kermapojat keskellä

Stella mamma