maanantai 28. lokakuuta 2013

Pennut mätsärissä

Eufrat eli Ere on käynyt parissa mätsärissä tässä kuussa, ensiksi Ristiinassa 12.10 josta tuloksena PUN eikä sijoitusta, mutta voittipa Ere parinaan olleen toisen mittelin sentään! :)
Viikko tästä 19.10 Ere osallistui Mikkelissä mätsäriin ja petrasi edellistä suoritustaan hurjasti ollen BIS-1! Wou, onnea! Nyt voin ylpeänä sanoa, että on munkin kasvateissa BIS-voittaja, hehheh ;)

22.10 D-pentuset täytti 1-vuoden, onnea koko porukalle! Loppuvuoteen mennessä terveystarkkeihin menee ainakin kaksi "Deetä", kenties enemmänkin jos tarkkeja osuu kohdalle. Muitakin kasvatteja on menossa tarkkeihin vielä tämän vuoden puolella, kiitos aktiivisuudesta omistajille! :)

Kuvaterveiset 1-vuotiailta Daewoo "Remiltä"
sekä Daimler "Jyskyltä"
Eilen, 27.10, kävimme Jyväskylässä Elbe "Paavon" ja Eura "Sunnyn" kanssa mätsärissä. Molemmat 5kk ipanat oli ensimmäistä kertaa moisessa paikassa, joten tietysti se toi omanlaista jännitystä peliin miten pöydällä ollaan, hampaat katsotaan yms perusjuttua. Muta mitä vielä, jännitys oli turhaa minulla sekä penskojen omilla ihmisillä, sillä nämä vetivät homman hienosti! Paavolle PUN ja Sunnylle SIN eikä sijoituksia kummallekaan, mutta hirmuisen hyvää harjoitusta saatiin ja kehujakin monesta asiasta, mm.luonteista, miten avoimia olivat! Sunnylle tuli huomautus että ollut liiaksi ruoka-aikaan kotosalla, kröhöm, eli pieni laihdutus on paikallaan ennen oikeita näytelmiä tyttösellä. Sunny osallistui myös perheen 9v tytön kanssa lapsi & koira kisaan, kummallekin sekin oli eka kerta ja hienosti meni vaikka eivät ihan kärkeen sijoittuneetkaan.
Paavo ei mua tainnut suuremmin tunnistaa, tai ei ainakaan näyttänyt reagoivan mitenkään erityisesti. Sunny tunnisti taas ja repesi riemusta totaalisesti :D


Paikalle tuli turistiksi vielä F-pentueen Fortunella "Nuca", joka tunnisti mut kyllä, semmoiset ilohepulit sekin sai. Oli kiva nähdä kaikkia kasvatteja ja huomata miten hyvät luonteet niillä olikaan ja miten kivoille ne näytti myös :)

Kiitos kaikille kivasta päivästä!

Tässä vielä bonuksena Evinos "Ludo" n.5kk

Vinks, seisotuskuvia otetaan vastaan kaikista kasvateista, semmoisia kohtuu hyviä posetuksia että saisin kotisivuille tuoreita kuvia niistä keistä ei vielä ole ;)