lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kuulumisia lyhyesti

Viime kertaiseen nostopäivitykseen mainintana, että Uuke voitti Relaxant Animalin kuvakisan! Odottelemme Mesylle vietävää palkintoa vielä. Huikeaa, kiitokset äänestäjille!

Tänään Kerimäellä Ruotsalaisen Esan kehässä pyörähti pari jokipentua eli Eufrat "Ere" ja Ems "Pirre", Erelle ERI1 mutta ei sa:ta koska on niin kesken vielä, mutta hienosti voitti pari kilpakumppania joista toinen sai h:n ja toinen eh:n. Pirre starttasi näyttelyuran EH2 arvoisesti, hiukan kesken sekin.. Mutta ei huonosti mennyt kummallakaan kasvattajatuomarin tiukan seulan alla, olen ylpeä penskoista, onnea ja kiitokset omistajille! :)

Eren arvostelu: Tyypiltään erinomainen, mittasuhteiltaan hivenen pitkä uros, jolla kaunis pää, hyvät raajat, runko saa vielä voimistua. Hieman pitkä lanneosa, pohjavillaa saisi olla enemmän. Liikkuu muuten hyvin, mutta edessä vielä nuoruuden löysyyttä. Miellyttävä käytös.

Pirren arvostelu:  Erittäin hyvä tyyppinen ryhdikäs juniori. Kaunisilmeinen pää, hyvät raajat, riittävä runko jossa oikeat mittasuhteet. Karva tulossa. Black tan väri missä värimerkit voisivat olla puhtaammat ja punertavammat. Liikkuu muuten hyvin, edestä vielä kapeasti. Tomera esiintyjä.

Viimeinenkin jokipentu eli Evinos "Ludo" on myös ilmoitettu pariin näyttelyyn, odotan jännityksellä.