lauantai 10. toukokuuta 2014

Hamina osa 1, mätsäriä..

Dischile's Chili Pepper "Chili" korkkasi tänään valioluokan Haminassa, tuloksena ERI1, arvostelussa ei mitään suurempaa syytä sa:n puuttumiseen ollut, ilmeisesti epävakaat etuliikkeet sitten tiputti arvosanaa..? Huomenna suunnataan Uuken kanssa Haminaan, samalle tuomarille, joten isoja odotuksia ei ole kyllä.

Pyörähdettiin poikien kanssa mätsärissä tänään Mikkelissä. Sää oli ihan kiva mutta jostain syystä väkeä ei paikalla ollut kovinkaan runsaasti. Mukavan leppoisa tunnelma oli Arktisten vetokoirien järjestämässä mätsärissä, palkinnotkin oli hyviä, niistä kun päästiin nauttimaan.. Uuke oli PUN4, Nikke VET3 ja iskä osallistui Äijä&koira kisaan Uuken kanssa kannatuksen vuoksi, sijoittumalla sijalle 5. Alkuun ilmoitettiin Nikke äijäkisan koiraksi mutta tehtiin viime hetken vaihto, sillä näytti siltä että pappa ei jaksa kahta kehää peräkkäisen juosta ja Uukessahan tunnetusti on virtaa vaikka kuinka, niin nytkin..

Simolla kävi ke-pe astutuksessa narttu, jäädään odottelemaan ultraa että nähdään miten meidän kävi ;) Ensi viikolla jatketaan samoja puuhia, koirat vaan vaihtuu. Toivotaan että kaksi ensikertalaista saa jotain aikaan..