torstai 28. huhtikuuta 2016

Pentukuulumisia

Tilanteet elää ja niin myös varaukset pennuista. Narttuja ei syntynyt tarpeeksi niitä kyselleille, näin ollen molemmat nartut on varattuja tällä hetkellä, mutta en osaa vielä sanoa mihin tuo omaksi myytävä menee.

Uroksissa on 1-2 vapaata nyt. Joten jos oma pieni kermapoika kiinnostaa, niin yhteys mailitse dischiles(AT)gmail.com ja kerrohan itsestäsi lisää! Kotisivujen pentuinfo kannattaa käydä lukaisemassa myös läpi ennen yhteydenottoa.

Näyttely-tai muutakaan harrastamispakkoa ei ole kasvateillani, toki toivoisin paria näyttelykäyntiä että näkisin millaista arviota tuomarit antaa. Terveystarkastuksiin toivoisin ostajan sitoutuvan, ne ei ole iso investointi, silmä-polvitarkki maksaa joukkotarkissa paikkakunnasta riippuen 50-100€. Uroksien kohdalla se voi tietää myös jalostuskäyttöäkin jos koira on terve ;) Polvitarkkia toivoisin vuosikkaana (vuoden vanhana siis vasta viralliset) ja uusintaa myöhemmin että näkisi onko muutoksia. Jalostuskoirilta silmätarkki on voimassa 2 vuotta kerrallaan, polvitarkastus yli 3 vuotiaana tehtynä lopunikää. Eli näin ollen polvitarkkia toivoisin ainakin kahdesti, olipa jalostuskoira tai ei.

Laatikossa voidaan pulskanpuoleisesti. Tyytyväisen oloista sakkia. Alakuvassa pyllymerkki poika nukkuu masu täynnä :)