keskiviikko 24. tammikuuta 2018

3 viikkoa ja 1 kilo

Pennut täyttivät tänään 3 viikkoa ja sen kunniaksi poika on jo yli kilon painoinen mörssäri :D Tosin, maski narttu on ulkoisesti isoimman oloinen, sen muoto on pallo.. :D

3 viikkois painot
Maski narttu 971g
Uros 1096g
Ruskea narttu 855g
Iso tumma narttu 843g
Pikku tumma narttu 749g

3 viikon kunniaksi illalla on luvassa niin pennuille kuin Sunny-emällekin matolääkettä. Tänään oli vuorossa myös kynsien leikkaus. Loppuviikosta aletaan tutustua jauhelihaan ja mikäli viikonloppuna sää sallii käydään nuuskimassa ulkoilmaa jo sylistä käsin.

Pennuilla on käynyt "vieraita" viikottain. Tosin vieraita ja vieraita, kyseessä Sunnyn perhe ja Ruska-iskän haltija sekä siinä mukana toinenkin ystäväni. Ihan vieraita aletaan ottaa vastaan reilun viikon päästä, eihän noissa marsuissa ole vielä suuremmin näkemistäkään vieraille.

Alla kuvia tältä päivältä, 3/5 onnistui ihan hyvin. Kuvat selvästi valehtelee, ne pahimmat kiukkuilijat poseerasi yllättävän helposti istuen, kaksi porukan kilteiltä ja helpointa siten totesi että suksi kuuseen kamerasi kanssa, eivätkä istuneet, ei sitten millään ja se näkyy naamasta. Poika on maskillinen narttu on tässä vaiheessa porukasta äänekkäimmät mutta myös touhukkaimmat tyypit. Kolme muuta ovat vielä melko neutraaleja.

Maski

Uros

Ruskea

Iso tumma

Pikku tumma

Koko porukka unilla