sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Menestystä missikisoissa

Dodge eli Doni oli tänään Mellilän mätsärissä ekaa kertaa misseilemässä, tuloksena hienosti PUN5 sija, onnea Kirstille, siitä se ura lähtee "pikkupojan" kanssa. Olivat moittineet turhan kookkaaksi Donia, pah!

Kemin ryhmänäyttelyssä Bayo Chimo eli Bruno oli oikeissa skaboissa mukana, saaden ekan sertinsä! Tuloksena hienosti SERT + VSP, onnea Juulia. Nyt mulla on kaksi serti-voittaja kasvattia. Otetaanko aikaa kumpi valioituu eka, Bruno vai Chili? ;) Vai kenties joku muu yllättävä ja menee ohi..

Heidi kävi katsomassa eilen Milaa ja pentusia, joten pennut alkavat nyt ottaa vastaan vieraita kun selkänikin sen sallii.

Tänään kävi ekat pennunkatsojat joiden myötä mitä ilmeisimmin Kuopioon muuttaa joku pentu heinäkuussa. Vielä ihan ei varmistunut kuka Hän mahtaa olla, mutta selvinnee lähiviikkojen aikana. Ensi viikolla tulossa lisää katsojia, saapi nähdä miten heidän suhteen käy.

Novan sisko Fasusta (BR Amazing Rosebud) tuli tänään Tuurissa valio, onnea Ninnille, nyt on kaksi pentua tuostakin pentueesta valioita, seuraavana valioituu Luna sitten aikanaan, yhtä sertiä uupuisi ;)

Seuraavaksi missikisoihin osallistuu Chili, viikon päästä Kotkaan ja Doni osallistuu mätsäreihin tässä kesän mittaan jokusen kerran. Virallinen näyttelykin on jo katsottuna, saapi nähdä mitä tuomari tuumaa vähän ylimittaisesta pojan viikarista.