lauantai 6. syyskuuta 2014

Näyttely, pentuja

Dischile's Fortunella "Nuca" piipahti tänään Äänekosken näyttelyssä, Putkosen Juhan mielestä neito oli ERInomainen:
Ihannekokoa kookkaampi. Nartuksi hyvät rungon mittasuhteet. Kaunispiirteinen narttumainen pää. Hyvin asettuneet korvat, silmät tulisi olla tummemmat. Hyvä purenta.Ikäisekseen hyvä rintakehä. Karvanlaatu oikea, kesäturkissa. Olkavarret saisi olla viistommat. Hyvin kulmautunut takaa. Hyvä häntä. Etuaskel jää hieman lyhyeksi, takaa liikkuu hyvin.
tuloksena JUN ERI4, kiitos Niinalle!

Nucan sisko Nella (Freesia) vaihtoi hiljattain kotia omistajan terveydellisistä syistä. Sattuman kautta Nella päätyi Kuopiosta Jyväskylään ja muutti siskopuolensa Sunnyn (Eura) laumaan. Kolmen koiran ja kolmen ihmisen lauma on tuntunut toimivan hyvin ja koeajan jälkeen Nella sinne sitten jäikin pysyvästi. Aivan mahtava juttu! :)

Remin ja Aanan lapsukaisista soopelit pojat on muuttaneet omiin koteihinsa jo. Blondit, eli uros ja narttu, ovat vielä vapaina. Värit elää ja ovat varmaan aikuisina joko kermoja tai kirjavia, eli valkoinen pohja ja kermat merkit, seurataan miten käy. Mäntsälässä siis kaksi luovutusikäistä viikaria koteja vailla! Yhteyden kasvattajaan saa os. tiensuu.marja.liisa(AT)gmail.com kautta. Penskat Kennelliiton pentuvälityksessä, KLIK