tiistai 23. syyskuuta 2014

Terveystarkki, CIB

Heti ensialkuun maininta että Remin ja Aanan tyttöpentu on vielä vapaana, TÄSTÄ TIEDOT

Ere (Dischile's Eufrat) käväisi terveystarkeissa 12.9. tuloksella silmät terveet, polvet 1/0. Kiitos Tiinalle kun käytit poitsun tarkissa. Polvi tuskin tulee Ereä haittaamaan ikinä eikä 1-polvi ole este jalostuksellekaan kunhan narttu on terve ja lähisuku myös.

Sitten se ehdottomasti tärkein ja odotetuin uutinen. Perjantaina, 19.9. posti toi putkilon jonka sisällön tiesin tasantarkkaan ennakkoon. Nyt se on virallista, Uuke on vahvistetusti CIB!! Mikään helppo urakka se ei ollut, mutta yksi etappi saavutettu nyt ja ensi vuonna toivotaan että metsästellään vetskutitteleitä jostain, edes yksi.. Novasta CIBbi ei koskaan tule, se harmittaa, mutta lohdutinkin Paulaa että se voi saada noita ava-titteleitä mitä pojat ei saa ;)

Loppuvuosi on näyttelyiden suhteen yhtä hiljainen kuin aikaisempikin tämä vuosi. Itse talkoilen marraskuun Jyväskylä kv:ssa monenlaisissa merkeissä. To ja pe rakennusta, la ja su rokotustarkastusvastaavana ja ekaa kertaa järjestyksenvalvojan hommissa myös, sillä meitä oli kolme Kennelkerholaista naista jotka suoritettiin JV-kortti toukokuussa itsellemme näyttelyitä varten. Ilmeisesti olen myös la ja su ryhmäkehien aikaan hommissa, ts.jakamassa palkintoja. Toivotaan että nyt pysyn terveenä, viimeiksi olin noissa merkeissä kuumeessa ja sitkeästi doupattuna vedin talkoohommat läpi ja esitin muutaman koirankin. Nyt koiria ei kehässä esitettävänä varmaan ole yhtään, ei ole aikaa moiseen.

Messarissa olen turistina molempina päivinä, yhtään koiraa en noilla hinnoilla ilmoita, ei tuomarit ole niin kiinnostavat sentään. Laskin että Uuke olisi toki päässyt vetskuihin, mutta 110€ ilmohinnalla me käydään jossain ulkomailla koettamassa titteleitä mihin on oikeasti mahdollisuus ja millä tehdäänkin jotain. Esimerkiksi Tanska ja Ruotsi on käymättä, tai toinen ees niin voisi saada POHJ MVAksi poitsun ;) Myös Balttian vetskutittelit odottaa, toivottavasti päästään moisia koettamaan. Matkailu avartaa ja hyvässä seurassa on kiva reissata!