tiistai 24. toukokuuta 2016

4 viikkoiset

Pennut ei jostain syystä viihdy ulkona vielä kovinkaan innolla, alkaa kova kitinä vaan siellä, mutta sinnikkäästi ollaan hyvällä säällä ulkona oltu lyhyitä hetkiä silti. Koetin ottaa 4 viikkoiskuvat ulkona, valotus (lähinnä myös varjot) haittasi ja koneelle siirtäessä huomasin että parissa tarkennuskin on pielessä. Loppuviikosta uusia kuvia sitten kun kaveri tulee kylään niin saa kuvailla rauhassa..

Painoista huomaa että ruoka maistuu erittäin hyvin. Nuca ei enää halua imettää pentuja hampaiden takia mutta sehän tarkoittaa sitten vain sitä että ipanat saavat monipuolisesti kuppiin sapuskaa.

Merkattu tyttö 1141 g
Merkitön tyttö 1138 g
Vaalein poika 1297 g
Merkattu poika 1079 g
Merkitön poika 1071 g

Kuvissa osa on vähän uneliaita. Sisällä vauhtia piisaa ja lelut saavat kyytiä, pari pentua osoittaa kovaa taistelutahtoa leikkiessä leluilla murinan kera. Hyvin itsenäisestikin leikkivät leluilla tai painivat keskenään. Yllättävän hiljaisia muutenkin koko sakki. Ollaan otettu alusta asti tavoitteeksi, ettei pennut oppisi ovikellon ääntä, hyvin on mentykin eivätkä ole sitä kuulleet kertaakaan. Tavoitteena ettei ovikelloa kuultaisikaan, koska kun Nuca haukkuu sille niin pennut sinkoilee eri suuntiin kun eivät tiedä miksi haukutaan ja härdelli on valmis. Eikä menisi kauaa kun pennut hoksaa että ovikellon soidessa syöksytään ovelle, josta seuraa toinen härdelli. Tähän asti ne on olleet autuaan tietämättömiä vieraiden tulosta, eivät reagoi ulko-oveen tai takaoven ääneen mitenkään. 3 viikkoa tavoitetta jäljellä, katsotaan kuinka käy. Onko mahdoton tehtävä? :D