torstai 11. helmikuuta 2021

Tarkkeja, pentusuunnitelmia

Brunon (Bayo Chimo) jälkeläinen Kia-Rina X-tra Stark (s.8/2016) on käynyt tammikuussa tarkissa lonkat C/C, kyynärät 0/0. Seuraillaan tuleeko poitsulle muita tuloksia aikanaan :)

Eren (Eufrat) jälkeläisistä kaksi on käynyt myös tarkeissa. Peikkolan Peppi Pitkätossu lonkat B/B,  kyynärät 0/0 ja Peikkolan Piparminttu Pipsa lonkat E/E, kyynärät 0/0. Pentue on syntynyt 8/2019.

Nämä bongasin Koiranetistä.

Remillä (Daewoo) kävi hiljattain morsian kylässä ja ultran mukaan pentuja on tulossa. Harmittavasti ei ehditty silmätarkkia uusia koronahässäkässä. Nyt kun tarkkiaika saatiin varattua se siirtyi jo kertaalleen, katsotaan onnistuuko kuun lopun tarkkikaan. Toiveena olisi että tästä pentueesta yksi muuttaisi Remin kaveriksi ja mahdollisesti jatkaisi aikanaan sukua kennelnimeni alla. Katsotaan onko tulokas uros vai narttu ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Laskeskelin viikonloppuna Uuken kuoltua että koirallista elämää ehti kertyä melko tasan 30 vuotta. Uudesta koirasta on ollut puhetta, mutta sen aika ei ole vielä kuitenkaan. Kiitos osanotoista kaikille! Uuke oli monelle tuttu ja sillä oli paljon koirakavereitakin, joista osa oli varmasti ottamassa poitsua vastaan :)

Muutenpa tässä ei sen kummempia. Korona tuo rajoituksia ja peruu menoja eli kotosalla ollaan entistä enemmän ja suunnitellaan kesän remppajuttuja, elukoitten tilojen rakentelua ulos..


EDIT: 25.2. Remi kävi silmätarkissa ja silmät yhä terveet!